CAFETERIA SCEN "VAMPIRES SUCK"

Nu har det kommit ut ett litet klipp från "Vampires sucks" när dem sitter i cafeterian :)


Verkar den bra?
KOMMENTERA ♥
Bara att filmens titel SUCK :D Vampires don't suck!

"HEJ JOAR"

Minns ni inlägget när jag berättade om Oskarshamn? Ifall ni inte gör det så hittar ni inlägget här.
Då gjorde ju Filippa och jag en låt, har video på det och här kommer den:

HEMMAKVÄLL

Hej! ♥
Har hållt på och städat och grejat med rummet på förmiddagen, satt upp lite Twilight bilder och lite så.
Bild:

Inte helt färdigt men jag väntar på de "Twilight" - grejer jag beställt ;D.
Sen skulle jag hjälpa en kompis med hennes blogg och ibland funkade inte det och en massa annat så jag fick lite damp, för jag fick egentligen inte sitta mer vid datan men jag var tvungen.
Hennes blogg blev inte så fin sen för jag fick så bråttom men hon behövde också gå så jag ska fixa mer med den nästa gång.
Samtidigt som jag hjälpte henne så laddade jag upp bilderna från Diggiloo och sen när jag tryckte på spara & publicera så funkade inte det, så jag fick lite damp igen och jag orkade inte lägga in dem en gång till men dem kommer nån annan dag.  
Har gjort en ny header också med mitt nya program också:

Hiss eller diss? ^^

Nu kommer Joar (lillebror)  och jag vara hemma själva resten av kvällen för mamma och pappa skulle på bio och Jonna sover över hos en kompis. Så vi ska kolla lite på film tror jag ♥
Måste gå och vara lite social med honom nu.
HA DET BRA!
Puss
/Julia


DIGGILOO KONSERT = AWESOME!

Hej!
Kom hem för några timmar sen men hade ingen tid att blogga. Jag ska beställa några "Twilight" - saker som armband & en stor klisterlapp som man sätte över datan, sen lite annat.
Så jag satte mig typ direkt när jag kom hem och började leta tills klockan var typ halv 8, så det blev några timmar :P
Annars om konserten så var den helt AWESOME! Artisterna som är med är: Alcazar, Markoolio, Jessica Andersson, Lasse Holm, Gunhild Carling, Erik Linder, Marcus Johansson, Mojje, Thomas Pettersson och hon som vann Next star, Madeline Liljestam.
Dem gjorde många covers (låtar som framförs av någon annan än artisten) på låtar, några egna, men dem har verkligen gjort showen noggran! Kläderna var hur snygga som helst! Fast efter pausen så började det spöregna, men det gjorde inte så mycket tycker jag för jag hade en massa regnkläder och sånna här ponchos.
Först när vi kom så åt vi ju lite med hela Next star gänget och alla finalister fick backstage-pass och det fanns sedan några över så jag fick också ett! Så innan efterätten kom så följde vi med en som hette Vicki. Hon tog med oss till stället där dem åt och några andra platser och sen fick vi följa med upp på scenen och där så filmade - han som lägger upp klipp på videobloggen - oss och vi fick presentera oss och lite så, sen blev vi fotade och Vicki förklarade lite om allt inom Diggiloo.
Riktigt kul har jag haft, fast vissa tyckte vi fick dåliga platser, att showen var för lång och att det började regna o.s.v, men det brydde jag mig inte om ;D
Nu är jag otroligt trött men hela familjen ska ändå kolla på Twilight

Bilder kommer snart men jag kan inte blogga mer nu.
HA DET SÅ BRA!
Kram
/
Juliaa (L)

Hej! Vi sitter nu på läktaren och strax bö...

dsc00619 (MMS)

Hej! Vi sitter nu på läktaren och strax börjar det. Lite genomgång bara ;) Först åt vi lite mat och så. Det är ju eftersom Jonna var med i next star som vi är här för en återträff med alla så de finalisterna fick varsitt backstage-pass och sen var det några över så jag fick också följa med in på rundan :D Men nu börjar det, puss /Julia


NY HEADER

Godmorgon.
Vaknade för en stund sen och bestämde mig för att nu fixa med bloggen, för jag gjorde det aldrig igår, som jag skulle ha gjort. Men det blev inte så jätte mycket ändring, fixade bara med headern.
Idag så regnar det. Och vi ska på Diggelo-konsert i Båstad, hoppas vädret är finare där.
Funderar också snart på att göra en helt ny blogg, ny start, ny design, nytt allting för nu känns jjuliiah så gammalt :P
Har installerat ett nytt program på datorn så jag kan nu göra headers lite mer som jag vill, för jag har ju inte Photoshop.
Men orkar inte fixa en ny header nu utan det får bli den här ett tag.

Nuvarande header.
Blir nog något mobilinläggg lite senare under dagen, för jag tror inte att jag kommer ha nätverk.
Puss&Kram
/Julia♥


VATTENKRIG

HEJ ♥
Idag så har jag ju varit med Felicia.
Först när jag kom ner till henne så gjorde vi inget mer än att prata, öva på handvålt & spela kort, för det var så varmt så man orkade inte göra så mycket mer men sen åkte vi ner till IOGT NTO och köpte glass^^
När vi kom hem tvättade vi cyklar, kul vare' för jag gillar att skvätta på Felicia ;D
Efter vi var färdiga gick vi in och kollade på TV. Men vi skulle också tvätta bilen så när Ellen tvättat den lite nogrannare än vad vi lärde göra först sen så tvättade vi, och vi är inget bra team, vi bara skvätter på varandra :D Haha, jo det är vi men sen när bilen var färdig så kom Dino också ut och vi hade vattenkrig, i kläder så ni fattar nog att dem blev ganska blöta för vi hade ett "stort" vattenkrig och man kan säga att skvätte ganska mycket på varandra ^^
Men nu dunkar typ hela mitt huvud men ska ändå försöka fixa klart med bloggen, för den är inte färdigt än.
Fast får se hur mycket jag hinner innan maten för efter maten ska jag och Felicia fixa med våra naglar ♥



Ha det så bra!
Kram
/Julia

FELICIA

Hej, hej bloggen!
Vaknade tidigt idag också, så jag stack up och kollade på TV.
Jag, Linn & Jonna sov i Jonnas rum så Linns madrass låg precis vid dörren och dem hade ju inte vaknat när jag skulle gå upp så när jag gick upp var jag hur nära som helst att trilla på Linna ^^ Höhö, men ´som tur var så hände det inte.
Men nu ska jag ner till Felicia så jag bloggar mer senare ;)

Puss :*
/
Julia


NY ROSETT

Och juste', köpte ju en rosett från Ginatricot också ;)


Rosett, Ginatricot 19:- (REA)



DANCE FLICK - PROM NIGHT (TWILIGHT)

Såg Dance flick för nån dag sen med Felicia och det är en komedi. Det är också en dansfilm så nästan filmens alla scener är från olika musikaler som Fame & High School Musical, fast de är ju mer som parodier så scenerna från de olika filmerna är ju omgjorda^^
Men sista scenen är i alla fall "Prom night" från Twilight. Men jag fattar inte varför dem gjort parodi på Twilight i en dansfilm? Men den är lite kul i alla fall, tänkte visa den:


Kommentera♥

SHREK - NU & FÖRALLTID

Hej♥
Linn är hos oss nu och vi sov ju över hos deras familj inatt och idag så följde Linn med oss hem.
Jag vaknade jätte tidigt och kunde inte somna om så jag satt och lekte med Linns mobil, tog kort på henne och lite så, men sen så när alla vaknade så spelade jag, Linn, Jonna & Joar tecknet.
Senare när vi ätit frukost o.s.v. så åkte vi och badade. Fast vi skulle inte stanna så länge så vi åkte sedan hem.
Linn var ju med så vi (jag, Jonna & Linn) ville gå på bio, så först så gick vi på stan, en riktigt snabbis kanske en halvtimme och sen rusade vi lite försenade till bion.
Det blev Shrek - Nu & föralltid i 3D. Glasögonen är ju värsta snygga! ;D
Filmen var faktiskt bra, men otroligt sorglig. Men kanske inte bästa film jag sett, men bra (Y)
Vi kom sedan hem och åt bara lite. Efter det kollade vi på 2 avsnitt från Spökafton som heter Silvertåget & På andra sidan. Dem är jätte gamla typ från 2001.
Just nu sitter Jonna & Linn bakom mig och snackar om andar & spöken. Har varit väldigt fundersam om vad jag tror om just spöken & andar, vet inte vad jag tror, vad tror ni, finns dem eller inte? Linn, kan väldigt mycket om sånt och har varit med om olika "spökupplevelser" och det verkar faktiskt sant. Men jag ska inte tro någonting förens jag sett ett spöke eller en ande själv. Men vad tror ni?
Vi ska snart spela lite kort men ska fixa lite på datan först.

Shrek - Nu och föralltid
LOTS OF LOVE♥
/
Julia

HOS LINN

Tjo bloggen!
Är hos Linn just nu och vi kollade nyss på Snabba Cash, mysig film ^^
Och förut har vi ätit, badat & snackat och nu kollar vi på en ny film, Dejavu heter den.
Förut idag så var jag med Felicia och jag kom ju till henne på morgonen och åt frukost, sen spelade vi färdigt tecknet, jag, Dino, Felicia & Joar, för vi blev aldrig färdiga igår. Sen spelade vi återigen Atmosfear fast uppe hos mig den här gången. Kom inte ihåg allt vi gjorde men nu ska jag och hela familjen sova hos Linn och hennes familj uppe på deras utehus, som är som en gäststuga.
Orkar inte blogga så mycket mer just nu, men ska se om jag orkar hänga med i filmen.
Puss
/Julia ♥

ATMOSFEAR

Hej♥
Klockan är 02.32 och jag kom hem från Felicia klockan 01.23.
Idag har jag då träffat Felicia igen och vi spelade ett spel som heter "Atmosfear" och man spelar spelet på TV:N men man har också en spelplan.
Asså spelet ska ju vara läskigt men jag tycker det inte är särskillt läskigt, i alla fall inte längre, kanske första gången men nu sitter man oftast och skrattar. För man har 50 minuter på sig att vinna och man har då en spelpjäs som man spelar med och alla spelpjäser är något "läskigt" som, Helin är en poltergaist och hon är jag oftast för hon är sötast♥ Sen finns det en vampyr, typ en pumpakvinna, zombie, mumie & varulv.
Man har ett nyckelställ där man ska samla på 6 stycken nycklar och alla ska vara i olika färger. Färgena är lila, blå, grön, gul, orange & röd så 6 stycken av varje färg då. Så man går runt på spelplanen och ibland så dyker "Gatekeepern" upp och det är han som leder en genom spelet, men han är också ond och gillar inte männsikor. Men när han kommer upp säger han t.ex. såhär ibland: "Vilkens tur är det? Svara!" också ska man svara "Jag, mäktiga Gatekeeper" sen ger han en instruktioner om vad man ska göra och inte göra.
Orkar inte beskriva allt men det var lite om det i alla fall, kanske inte låter så jätte läskigt men ifall man inte gillar skräckfilmer och sånt så tror jag faktiskt man är lite rädd första gången. Men det är jättekul i alla fall så jag rekomenderar verkligen det spelet!
Man måste vara minst 3 på det så Dino fick vara med mig & Felicia. Efter 50 minuter då vi vunnit över Gatekeepern så spelade vi Monopol tills Joar kom, för då skulle vi spela Atmosfear igen. Fast han kom typ inte förrens 1 timme eller mer efter vi spelat klart Atmosfear.
Men sen nu ikväll så var jag ju hos Felicia och Joar skulle sova över hos Dino. Först tittade vi på film, sen spelade vi Atmosfear igen och sen spelade vi tecknet. Ett jätte roligt kortspel.
Fast när jag vaknar i morgon ska jag gå ner till Felicia och äta frukost med dem :)
Nu måste jag verkligen sova.
Måste bara lägga ut en bild på Gatekeeper:


Snygg va? ^^
GODNATT
/Julia <3

OSKARSHAMN - MINNE FÖR LIVET!

♥ Hej bloggen!
Nu är jag hemma. Som jag skrev i det förra mobilinlägget så skulle vi egentligen fortfarande vara på campingen i Oskarshamn nu men vi var ju tvunga att åka hem (läs det förra inlägget för att ta reda på varför, orkar inte skriva det igen).
Har ingen aning om vad jag ska börja någonstans men jag kan börja säga att jag har haft skit kul! Har ju varit mycket med Filippa och har äntligen hittat en med samma, dåliga humor som mig (Y)! Ska skriva lite om våra mycket roliga saker:
1. När jag hittade en typ halvfull cola-flaska och vi skakade den och öppnade den, det skulle ju spruta lite mer än vad vi trott men sen så hällde vi ut resten och fyllde den med vatten, sen sprang Filippa upp till 10:an och hällde ner vattnet och det tyckte vi va' så himla, himla roligt så folket runt omkring oss trodde nog vi var dumma i huvudet bara för vi skrattade så mycket åt det ;D Sen sprang vi upp och ner från 10:an och hällde ner vattnet, haha, så himla kul! Det var två killar som brukade hämta flaskan -när vi till slut börja kasta ner den också- som vi hällde vatten på :) Så dem blev vi kompisar med, haha not.
Vi hittade också en fantaburk och sen blev både fantaburken och cola-flaskan "Missbildad FOREVER!" Hahaha, det var bara en sak jag och Filippa sa x)
2. Vi gjorde också världens bästa låt! Den heter "Hej Joar" och vi kom på världens bästa rapp till den! Haha!
Haha vi har verkligen världens bästa humor! Vi skrattar åt typ allt vi gör! Vi har gjort 100000 roliga saker till men orkar inte skriva om allt för klockan är så mycket.
Tror inte det går att beskriva hur kul jag har haft! (Innan regnet och ovädret kom alltså)
Vi kom ju tvåa i Oskarshamnfestivalen som jag också skrev i förra mobilinlägget.
Men nu kommer en massa, massa bilder från de hära' dagarna:

Här kommer lite bilder från uttagningen i onsdags, mamma fotade så jag vet inte hur bilderna ser ut exakt men här är i alla fall alla tävlande (nästan alla, mamma tog nog inte på just alla)
Det här är Moa, hon som vann hela tävlingen.

Emelie ♥ (hon och hennes mamma och pappa bodde på samma camping som oss)

Jonna & jag

Kom inte riktigt ihåg vad dem heter

Jonna och jag

Kom inte ihåg vad hon heter heller

Jimmy

Syskon par, Amalia, Inez & kom inte riktigt ihåg vad hon längst bort heter...

Sofie (hon var också i final)

Filippa & Fanny ♥ (dem och deras familj bodde på samma camping som oss)

Hennes namn kom jag inte heller ihåg

Allihopa

Filippa och stod och skrattade på scenen innan vi fick reda på vilka som var vidare i final :P 
Nu kommer det en massa bilder från fredagen då våran, Filippas & Fannys och Emelies familj var tillsammans. Vi satt i Emelies husvagn.

Bara en massa crazy-bilder men var verkligen tvungen att lägga ut dem!
Höhö, Filippa & Jonna ♥

Emelie

Cilla

Filippa

Jonna

Fanny, Emelie & Jonna spelade lite gitarr på kvällen ♥

Mamma tog lite bilder på mig & Filippa när vi kom på våran låt (min klänning är blöt bara för att vi hade just badat och jag hade en blöt bikini under)

Sixten & pappa

Jag & Filippa när vi visar upp våran låt :D

Inne i husvagnen

Emelie när hon sjunger & spelar

Nu kommer lite flumbilder på mig och Filippa


Sista bilden får bli på Filippas fina korthus. Jag försökte också bygga men det gick inte så bra... I bakrunden har ni Joar & Sixten.
Hade nog några till bilder från nästa dag som mamma har tagit för det mesta men annars la jag nog ut de flesta ;)
Nu måste jag verkligen gå och lägga mig för klockan är snart halv 2 -.-

GODNATT! ♥
/Julia


Hej :) Orkade egentligen inte blogga just ...

Hej :) Orkade egentligen inte blogga just nu men gjorde det i alla fall. Jonna och jag har ju tävlat i Oskarshamnfestivalen i finalen och en som heter Moa vann och sen kom jag och Jonna tvåa och en som heter Sofie kom trea. Vi har ju haft lite kaos idag för vi åkte ju in till stan och till en simhall men när vi kom hem så var det en som kom fram och sa att hon och några andra hade varit tvunga att spika ner vårt tält bättre för det hade nästan blåst i väg när vi varit borta xD Och egentligen skulle vi sovit en natt till i tältet men det gick ju inte precis nu. Aja nu är vi i alla fall på väg hem och jag vet inte vad klockan är när vi är hemma och om jag hinner ladda upp mina bilder då. PEACE OUT /Julia <3


Hej bloggen! Sitter i bilen nu och vi ska ...

Hej bloggen! Sitter i bilen nu och vi ska åka till en simhall idag för ute här är det 13 grader kallt och regnar så innan Jonna och jag ska sjunga idag så badar vi. Ska bli skönt. Bloggar mer när jag har resultatet för i kväll. Puss o Kram /Julia <3


Hej bloggen! Är jätte glad just nu för Jon...

dsc00579 (MMS)

Hej bloggen! Är jätte glad just nu för Jonna och jag gick vidare till finalen på lördag och det var tolv som tävlade och tre som gick till final ;D Sen det roliga är att man känner så himla många som tävlade då och några som heter Filippa, Fanny & Emelie bor på samma camping som oss så i kväll ska alla bada i det kalla havet (Y) Hoppas ni haft en bra dag så bloggar jag mer imorgon. PUSS /Julia <3


Hej :-) Har just ätit och sitter och solar...

dsc00577 (MMS)

Hej :-) Har just ätit och sitter och solar just nu. Har badat lite med Joar när vi kom. Det finns olika badplatser här på campingen och vid en var vattnet iskallt! Vattnet var lika kallt som det är på hösten ungefär. Men vid ett annat ställe, vid hopptornet så vattnet lite varmare, men det var fortfarande kallt. Men, men. Vid halv fyra så ska vi ner till hamnfestivalen för soundcheck. Sen vid åtta så börjar tävlingen. Men ska spela kort nu. Bloggar mer ikväll <3 puss&kram


GODNATT!



ÅKER IMORGON (IGEN)

HEJ!
Sitter ute just nu ute för jag väntar på Jonna. Vi ska öva ute så, ja.
Idag så har jag fixat lite med bloggen, är inte riktigt färdig, men hinenr inte göra så mycket mer för imorgon åker vi iväg igen, till Oskarhamn för Jonna och jag ska tävla och denna gången blir det "Headlines". Så vi campar också där på en camping som heter Gunnarsö Camping. Ska bli mysigt. Vi var där förra året också så jag vet att det finns ett hopptorn där, och det är jag glad för! :D Höhö.
Annars idag har jag faktiskt inte gjort så jätte mycket. För jag har mest bara viljat vara hemma eftersom vi åkt iväg så mycket, enligt mig då, tre gånger med den här resan på typ 2 veckor.
Jonna verkar inte komma ut just nu så jag sitter vid datorn en stund till.
JAGJUSTNU:
 
PEACE OUT
/Juliaa♥


"The Noie and Ems show"

Någon som har hört tals om "The Noie and Ems show"?
Noie 
(hon heter egentligen Noah) är Miley Cyrus lillasyster och Em (Eily), kanske ni känner igen? Eller jag gjorde i alla fall det. Hon har säkert varit med på Disney Channel eller nåt.
Men i alla fall, dem spelar in massa avsnitt när dem är och lite så.
Dem är så otroligt söta! Här kommer några klipp från deras shower:

Här intervjuar dem Miley



KOMMENTERA! ;)

DOP

Hejhej bloggen ♥
Ska snart sova men jag hade lite lust att blogga nu så jag skriver om dopet & dagen ;)
Morgonen hoppar jag över men när vi kom till Uddeholm där Lova skulle döpas så träffade vi alla och sa hej. Sem gick Ria (faster) igenom hur jag skulle göra när vi gick in på dopet för jag är nämligen fadder åt Lova nu så jag skulle hålla henne under dopet, när vi gick in o.s.v. Sen började dopet och det var väl som vanligt? Jonna och jag sjöng ju och jag läste en dikt. Efter så var ena mina arm helt skakig över att jag hållt Lova nästan hela tiden. Det sitter fortfarande kvar och ifall jag höjer handen så skakar den x)
Men sen så var det fest där Ria, Petter (farbror), Alvin (kusin), Elmer (kusin) & Lova hade sin sommarstuga och dem bor hur mysigt som helst där.
Alvin är 4 och och Elmer är 2 så att dem är ju så hära lekfulla. I alla fall, dem har en pool som är ganska stor och Alvin badade typ hela tiden och han gillar att skvätta vatten på mig... så efter vårt "krig" var jag ganska blöt kan man säga. Men aja jag tyckte det var kul ju så jag får ju skylla mig själv ;D
Dem är så himla söta ♥ Kommer kanske bilder.
Så jag har haft otroligt mysigt ikväll och är heeelt slut nu och måste verkligen sova snart.
Ska bara vara inne på datan lite till. Höhö.
Pussogodnatt
/Julia

HOS KUSINERNA

Tjo bloggen!
Klockan är 00.07 just nu och jag sitter hos kusinerna och Jonna och jag har just övat på "You've got a friend"som vi ska sjunga på dopet imorgon ;)
Förut så tittade jag, Anton (kusin), Jonna & Joar på "Baksmällan" Haha, den var skit kul!
Sen i morse så vaknade jag tidigt av åskan... Det ös regnade och jag bara "Va?". Det har varit värsta konstiga vädret idag :S
Bloggar kanske imorgon efter dopet.
Puss
/Juliaa (a)

NEW MOON SCEN (från inspelning)

Det har funnits jätte många bilder från när Bella "hoppar på" Edward när han står under klocktornet i New moon, men aldrig någon riktigt video. Här är en video som jag hittade på TheTwilightSeries



FAN-VIDEOS

TS, hade hittat några fanmades videor.
Dem är grymt fina! Grät när jag såg dem (skäms) ♥
Någon som vill kolla?


ÖLAND 2010

Här kommer bilder från Öland, hade ganska många mer men jobbigt att ladda upp så många. Bilderna får tala: 





Som sagt, hade många fler bilder.

STAN

♥ Hej hej!
Har shoppat lite idag, lääääääänge : 

Ljusrosa linne, Ginatricot 49.50 :- (REA)


Olika armband, Ginatricot 39 :- (REA)

Ringar, Ginatricot 19:- (REA) När jag kom hem så satt ringarna jätte löst runt fingarna ;D "yey..."

Baseball jacka, Ginatricot 249 :-

Annars idag har jag suttit vid datan, varit ute och läst och lite blandat.
Badat också på kvällen.
Nu blev det datan igen.
Imorgon åker jag till Värmland och på söndag blir det dop.
Kanske, kanske kommer lite bilder från Öland ikväll, om jag orkar ladda upp dem.
Puss♥
/Julia


HEMMA

Tjo bloggen!
Kom hem för några timmar sen nu men när jag kom hem så kom mina små grannar så vi hoppade lite studsmatta med dem och lite så. Sen skulle vi äta och efter det kom Felicia och inatt kl. 1 åker hon till Grekland så vi kommer inte ses på ganska länge nu, tror jag om en och en halv vecka är länge? Jag tycker det i alla fall. Men då hann jag inte heller blogga för jag ville vara med henne lite men nu så var jag tvungen.
Det har blivit två mobilblogg nu när jag varit iväg för jag har inte hunnit mer. Men jag har haft det grymt kul faktiskt. Vi bodde ju jätte nära havet och kunde gå ner och bada när som helst och sen har Jonna och jag sjungit på ett beachparty hette det, det var faktiskt kul ;D Men vi failade lite på Summer of 69 ;P Annars har det nog mest varit bad men vi har varit i Byxelkrok också så där köpte jag en klänning sen har också köpt lite smycken. Har blivit solbränd också och det svider överallt för jag satt i solen igår och läste i några timmar, höhö, utan solkräm, så idag har jag haft världens solsting :S Mått illa, haft ont i huvudet osv. Men, men.
På campingen där vi bodde så träffade vi också familjen Aschan (uttalas "Askaan") som vi bor väldigt nära och David går i min klass. Och vi har också träffat andra här ifån söder. Världen är liten.
Orkar inte blogga om exakt allt jag gjort och ni orkar nog inte läsa det heller. Men bilder kommer när jag orkar ladda upp dem.
Ska chatta lite på TwilightSweden nu.
PEACE AND LOVE
/Julia ♥

Hej hej bloggen <3 Sitter i sanden nu och ...

dsc00568 (MMS)

Hej hej bloggen <3 Sitter i sanden nu och har just fotat lite. Idag har jag paddlat kanot , badat, ätit glass, varit nere vid Böda Hamn, badat, badat & badat. Det blev inget blogg inlägg igår mer som jag sa men det var för jag ville samtidigt lägga upp en bild på havet och det kunde jag inte igår men nu kommer det en bild som jag tog alldeles nyss. Vi bor ju bara några meter från havet så vi kan gå och bada när vi vill. Själva campingen annars är väldigt fin och kul så jag längtar inte hem än. Men jag kommer hem på torsdag så då laddar jag upp en massa bilder. Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske spela lite fotboll med Joar ;) Ha det så bra! PUSS&KRAM /Julia


Hej bloggen! Är i Öland nu och vi ska camp...

dsc00563 (MMS)

Hej bloggen! Är i Öland nu och vi ska campa. Vi bor bara några meter från havet och vi ska snart bada fast vi måste sätta upp det jätte stora tältet först ;) Kommer blogga mer under dagen. PUSS /Julia <3


HEJDÅ FELICIA...

Hej hej :)
Har badat nästan hela dagen idag på Evedal. Jag hoppade från 10:an (hopptornet alltså)! ;D Annars idag har jag varit med Felicia på förmiddagen och hon och hennes familj var också med på Evedal så vi har varit hela dagen för vi kommer inte ses på jätte länge nu :( För imorgon så ska vi på semester och på torsdag eller något kommer vi hem och då åker Felicia till Grekland och är där i en och en halv vecka... Det blir alltid så att när jag kommer så åker hon eller tvärtom. Men vi ska i alla fall träffas senare idag och säga hejdå när jag packat färdigt.
Hinner inte blogga imorgon för vi åker tidigt så nu på semestern så blir det mobilblogg som gäller. Vet inte om det är så kul och läsa om vad jag gör för något men ni gör som ni vill :) (?)
Nu måste jag ta och packa vidare men får se om jag bloggar lite ikväll.
PussoKram
/Julia (L)

NY FILM I SOMMAR: "VAMPIRES SUCK" (Parodi på The Twilight saga)

Vet ni att det ska komma en parodi på The Twilight saga i sommar? "Vampires suck" heter den, den verkar faktiskt kul! ;D Checka trailern ---->

HJÄLP MIG

Hej hej bloggen.
Sitter och lyssnar lite på MUSE nu, idag har jag varit och badat på evedal, fixat med rummet och min nya anslagstavla, har satt upp en massa bilder ;D
Bloggade aldrig igår för jag var inne hos grannarna och deras kusiner som kommer från USA, Nils & Linnea. Dem har svenska namn för deras pappa är svensk. Vi spelade, tennis fotboll och en massa annat.
Annars idag så har jag spelat fotboll med Jonna, Joar & Jonnas kompis Cilla. Kommer inte ihåg allt.  
Sen undrar jag en sak om Voddler, kan man skaffa det gratis om man får en inbjudan som på Spotify? Hjälp mig gärna! :)
Ska väl snart tänka på att sova.
Men sen en sak till, ni kanske inte tycker det är så kul att läsa om vad jag gör om dagarna hela tiden? Men jag kommer inte på så mycket att blogga om. Men jag sitter just nu och funderar om jag skulle kunna blogga om lite mer roliga saker? Foki, bloggar ju om annorlunda saker som hon hittat och sånt så jag försöker komma på något som skulle kunna bli lite roligare.
Ska snart fixa lite med designen igen också.
Men nu måste jag tänka vidare.
PEACE OUT
/Juliaa ♥


BADKVÄLL MED FELICIA, VENDELA, HILDE & HANNA

Hej bloggen!
Kom nyss hem från Växjösjön... Höhö lite sent men jag Felicia, Vendela, Hilde & Hanna var där och tog en massa kort i vattnet men det gick inte så bra, för att först så skulle Hanna ta på alla när vi stod på händer (i vattnet då) och Felicia kunde inte stå alls länge så alla fick damp på henne :D Sen fick inte hon vara med mer så jag Hilde & Vendela tog och klarade det perfelt första gången.
Så det tog jätte lång tid men sen tog vi en annan bild där alla skulle skvätta.
Till sist skulle vi göra en video då alla först skulle stå på ett led och sedan slänga sig åt sidan åt olika håll, ni kanske inte fattar men det kommer video (och de andra bilderna) det tog också ganska lång tid för Hilde vill göra om det hela tiden :)
Annars idag har jag varit på Evedal med Felicia, varit inne lite på datan och duschade nyss. Kommer kanske blir sjuk imorgon för vi badade typ från 9 till halv 11 eller nåt ;D
Som sagt det kommer bilder och filmer från vattnet snart.

Nu ska jag chatta på TwilightSweden och skriva i forum på twilight.egensajt.se, hihi har blivit lite beroende av det. 

Puss&Kram 
/
Juliaa ♥

LÅNG DAG

Tjo bloggen! ♥
Idag så var jag inte med Felicia förrens kvällen för att på förmiddagen fick jag reda på att Linn och hennes söta kusin Lisa skulle komma och fika lite.
Så när dem kom så fikade vi lite sen så stack vi ner och badade i Växjösjön. Alla badade förrutom Linn :)
Dem kunde inte stanna så länge så när vi kom hem åkte dem.
Var tvungen att åka ner i bibloteket för att hämta ut min bok "Genom din ögon" som jag hade resarverat och lånade lite nya böcker. Sen gick jag till Pressbyrån och köpte en Eclipse-tidning och i den fanns det 6 jätte stora postrar, intervjuer och sen märke jag att om man väcklade ut hela tidningen så var det den officiella Eclipse-postern och den var STOR! Typ 10 stycken A4 papper! Blev överlycklig. Sen blev jag överlycklig igen för man fick också Roberts autograf :D:D Också fick man Taylors autograf.
Köpte också Eclipse-soundtracket och har verkligen lyssnat på det många gånger nu. För att först så fångade jag inte intresse för någon av låtarna men sen när man lyssnar på dem om & om igen blev dem helt underbara!
Letade lite låtar med Jonna sen eftersom vi ska tävla i Oskarshamn tillsammans och vi har nog bestämt att det blir "Walking in memphis".
Lyssnade på soundtracket igen efter det.
Många låtar senare kom Felicia och vill åka till Växjösjön så det gjorde vi med Joar & Dino också.
Joar hade med sitt syklop (har ingen aning om hur man stavar det) och jag testade det men det skulle jag inte gjort för att jag fick se fiskar, och dem var stora! Okej inte så jätte stora men jag blev livrädd och fick panik.
Har suttit vid datan nu ganska länge men det är för jag chattat på TwilightSweden och skrivit i forum på twilightsweden.egensajt. Det är faktiskt skit kul att chatta med andra Twilight-fans som är lika beroende av det som jag är, fast man snackar ju inte alltid om "Twilight just :P
Måste nog snart sova.

Var tvungen att visa den ;)

PUSS :*
/Julia

DAGEN IGÅR + BILDER

Godmorgon bloggen <3
Lovade ju att skriva ett inlägg idag om dagen i går så fort jag vakande så här kommer min dag (igår)
Igår på förmiddagen så var jag otroligt uttråkad. Men sen efter vi ätit så åkte jag, Felicia, Felicias mamma, Dino (Felicias bror), Joar, Axel (Joars & Dinos kompis) & Axels mamma till Evedal.
Felicia och jag flummade typ hela tiden, som vanligt.
Sen så här när vi var borta vid bryggan så kom det ankor, och det var några som stod på bryggan och sen var det ganska många i vattnet. Men sen var det en kille som började stänka vatten på ankorna så dem (ankorna då) kom mot Felicias och mitt håll så vi började skrika, och Dino, Joar & Axel började applådera så då gjorde alla andra också. Det var lite pinsamt.
Pappa kom också hem igår från USA, han hade varit i Chicago. Fick lite kläder som han köpt och sen fick jag också Eclipse, på engelska då och här i Svergie så kan man bara köpa Twilight-böckerna på engelska i pocket men i USA kan man ju köpa i sån "hård" bok också eller vad man nu kallar det. Också hade det ett fodral kring sig också. Så blev verkligen överlycklig när jag fick den :D Här kommer en bild (tagits med webbkameran) :


Sen på kvällen så var det ju Allsång i Linneparken så då gick jag och Felicia ner för att kolla. Först var det ganska segt för man kände inte igen så många men sen så skulle ju Molly (Sanden) uppträda så då blev det lite roligare.
Sen gick jag och Felicia hem och jag satte mig vid TV:N och åt jordgubbar :D
Här kommer bilder från kvällen:

Peje & Augustina :)

Öppna kanalen var där.

En tävlande i Svensktoppen (kom inte ihåg vad hon hette)

Felicia & jag (igga mig, digga Felicia) <3

Molly ♥

Närbild, fast den blev lite suddig.

Publiken.

Augustina. Suddig den med.
Felicia och jag gick från våran plats sen och gick runt lite i Linneparken så det blev inga fler kort :P

Idag så ska jag vara med Felicia igen ;) Och jag hoppas verkligen på att vi kan åka till biblioteket idag. Också måste jag köpa Eclipse-tidningarna.

Puss ♥
/Julia

Godnatt

Hej (a)
Hade tänkt skriva om allt jag gjort idag och hade också tänkt och ladda upp lite bilder men jag orkar verkligen inte det just nu. För trött, men jag skriver ett inlägg så fort jag vaknar imån!
Puss & Godnatt
/ Julia <3

"My Eclipse Proposal"

En kille friade till sin tjej på en midnattsvisning av Eclipse, riktigt gulligt ♥
ToMistheToM | 01 juli, 2010

I decided to ask my girlfriend, Samantha, to marry me at the midnight showing of Twilight: Eclipse in front of the whole theater.

Thanks to Garrett and Katie for helping me and allowing me to do this and another thanks to Rianne for filming it for me. :)

[Källa: TwilightSweden]


DÅ & NU: KRISTEN STEWART

Har hittat en massa bilder på Kristen och jämfört lite mellan alla hennes "lookar" :P
Jag börjar med att visa några bilder från när hon var liten:



Söt va? ♥
Kristen blond:


Hiss eller diss?
Kristen svarthårig:


Hm, nja inte den bästa looken. Fint eller fult?
Kristen gammal/ny:


Kristen absolut nu:

Hon har ny hårfärg röd/brun, passade henne :D

Vad tycker ni nu? Har hon förändrats mycket?
Själv tycker jag att hon har förändrats ganska mycket i alla fall från den första bilden till den sista ;)
Kommentera (Y)


TRÖTTDAG

Hej hej bloggen.
Somnar snart, seriöst. Är jätte trött för att varit uppe så sent! Usch måste börja lägga mig tidigare. *GÄSP*
-
Kom hem från mormor & morfar för ett tag sen och satte mig vid datan.
Sen idag har jag badat, åkt bil, suttit vid datan och lite annat.

Får se vad jag ska göra imorgon, tror i alla fall att jag ska bada eller nåt (om jag orkar).
Måste också se Eclipse igen, snart. Annars överlever jag nog inte...

Blää, fick just ett myggbett.

PEACE AND LOVE A

/ Julia


STRANDEN ------>

Hej bloggen!
Drar till stranden om bara några minuter. Vi åker till Virestad och jag har ingen aning om hur länge vi är iväg. Kanske uppdaterar något MMS-inlägg senare.
Puss ♥


SPECIALEFFEKTER

Har hittat bilder från Eclipse, inte från filmen utan från inspelningen. Eftersom det finns varulvar med i filmen så har dem ju inga riktigt varulvar utan dem är ju datagjorda. Ni som sett filmen vet nog vilken scen detta är ifrån och då måste Jacob/Taylor ha på sig en dräkt eftersom han ska spela varluv då och det ser ganska roligt ut...

Det här är scenen då hon ska "klappa" Jacob.

Vad tycker ni om specialeffekterna i Eclipse? I vilken film såg varulvarna bäst ut i, New moon eller Eclipse?
Kommentera gärna ;)


Stranden

Hej igen!
Det blev ett mini blogginlägg på stranden för jag orkade inte skriva.
Är hemma nu och antar att jag snart måste packa :/ Tråkigt men vi ska var borta i ca. två dagar så måste ha lite stuff med mig.
På stranden så var jag mest men Felicia men sen så ville inte Felicia bada mer så jag gick till Hilde lite. Sen så typ kastade Jakob ner sina strumpor i vattnet och han doppade Hilde shorts lite också och då kastade Hilde Jakobs strumpor ännu längre ut och då kastade Jacob iväg Hildes shorts :P Hjälpte henne att leta efter dem men vi hittade dem aldrig... :O Det var typ sånna dyra också så Hilde blev lite arg på Jakob. Höhö.
Hilde och jag simmade lite längre ut sen och dök ner under vattnet och lite så fast efter ett ganska långt tag så började vi frysa så vi gick upp.
Felicia skulle då hem så jag och Hilde stack också.

Dagens Outfit:


Svart linne: Vet inte x) Jonnas gamla och hon har tagit bort märket.
Short: Åhlens.

PUSS & KRAM
/Julia♥

Hej bloggen! Ligger just nu på stranden me...

dsc00550 (MMS)

Hej bloggen! Ligger just nu på stranden med Felicia (L) vi har badat lite fast Felicia trodde hon såg en död stor fisk fast det var det ju inte så jag fick tvinga i henne och Hilde och Hanna hjälpte mig lite:-P Tror att jag ska åka till biblioteket och får hoppas på att Felicia vill följa med ;) Nu ska jag fortsätta jobba på solbrännan, Puss o Kram /Juliaa


Seg dag

Hej bloggen!
Hann inte blogga igår efter badet. Jag, Felicia, Dino (Felicias bror) & Peder (Felicias pappa) var på evedal och jag fick bada för första gången! Hade skit kul och jag och Felicia flummade hur mycket som helst. Höhö.
Vid kvart i 3 så var jag tvungen att åka till polis-stationen för att ta nytt foto till pass.
Sen åkte jag tillbaks ut till evedal då var också mamma, Jonna & Joar med och vi var där till typ 5 eller nåt.
När jag kom hem var jag jätte trött och jag kom inte riktigt ihåg vad jag gjorde men sen åt vi mat och Joar och jag åkte typ ner i vid halv 10 till Växjö-sjön och badade lite till ;)
Idag så ska jag packa lite för Jonna ska tävla i helgen i någon tävling och vi ska bo hos mormor & morfar.

Lots of love
/Juliaa ♥

RSS 2.0