Vinnaren av Eurovison Songcontest!



Vinnaren av Eurovision Songcontest 2010 blev Lena Meyer! Riktigt grym tycker jag blev överlyklig när hon vann!
Vilken tycker ni skulle ha vunnit?

Lenas bidrag:


- Love oh love
I gotta tell you how I feel about you...

FASTNAR I HUVUDET!

THE SHORT LIFE OF BREE TANNER



Svensk titel: Bree Tanners korta liv
Orginal titel: The short life of Bree Tanner

Om 5 dagar så släpps boken Bree Tanners korta liv! Och jag tänkte bara göra en liten recension. Det står på engelska, jag vet, men ifall ni vill översätta kopiera texten, klistra sedan in den på denna sidan

Handling:

The story tells Bree Tanner’s life and the new born vampires turned by Victoria in order to kill Bella. Bree makes. friends, with sort of love interest with Diego, another vampire of the group, since both of them feel that have been used and have doubts about the real intentions of his leader, plus: her vision is different and bloodless than other newborn vampires. Diego mysteriously disappears,
leaving Bree even more confused and disconcert.

Through the road, Bree makes friends with Riley, a relegated vampire because of his power of release a terrible smell which upset others newborns He will convince her to participate into the battle, leading her to a terrible end in hands of Volturi who we will get to know through Eclipse history.

Längtar verkligen tills boken släpps men är med i en tävling där man kan vinna boken, ifall du vill vara med och tävla gå in på denna sidan http://twilightsweden.se!
Du ska säga vilken som dödar Bree i "Ljudet av ditt hjärta" (Eclipse). Du måste ha skickat in ditt bidrag senast den 2 juni som är på onsdag.


31 maj - 2010

Hej bloggen!
Kom hem från Malmö igår, inte så sent men orkade inte blogga.
Joar och jag kollade lite på Twilight för vi hade inget annat och göra.
Idag så var det ju skola och det var ganska segt för har typ varit trött hela dagen så har varit lite off ;)
Sen idag så kommer jag kanske baka lite ;D
Puss & Kram
/Julia (L)

Sen bilder från Malmö kommer inte för jag har inte tagit några x)

Stan

Hej bloggen! Är i stan just nu för jag köper en present till mamma för imorgon är det ju morsdag :) ska ni kanske köpa någont fint till era mammor? Sen snart när vi kommer hem igen så tror jag vi nästan direkt far till Malmö. Kram /Julia (L)

MALMÖ

Hej bloggen!
Idag så vaknade jag typ vid 08.00 och kollade lite på tv.
Idag är det också Vårstad och det hade jag ju tänkt att gå på men vi ska till Malmö för det är någon återträff men Next star som syster var med i och vi ska typ grilla och bo i någon stuga och imorgon ska dem sjunga, så det går ju inte :(
Jag kanske tar med mig datan men jag kommer nog inte ha internet så kommer nog inte blogga i helgen förutom kanske på söndagen om vi inte kommer hem för sent.
Puss
/Julia :*

Har ny header också ;)

STARSTRUCK


Nyss var det premiär på Starstruck på Disney Channel ;)
Här kommer handling, trailer & omdöme om filmen :

Handling:
När den coola popstjärnan Christopher Wilde bokstavligen stöter ihop med småstadstjejen Jessica Olson efter ett
framträdande blir det början på ett fantastiskt äventyr. I sina försök att fly från jagande paparazzi blir det omaka paret kära i varandra men till sist hinner verkligheten i kapp dem…


Trailer:



Omdöme:
Starstruck är ju en romantisk komedi och en riktigt mysig film! Kärleksliv och kändisliv går inte alltid så bra ihop...
Rekommenderar verkligen denna filmen! ;D
10 av 10 poäng från mig!

- Starstruck!
prepare to get,
Starstruck!
Oh yeah

Jonathan low, soundtrack, Eclipse

Nytt soundtrack till Eclipse ! :)
"Jonathan low" av Vampire weekend :



Kommentera vad ni tycker! :)
Jag älskar den!

FAN-EVENT I STOCKHOLM!

Okej, detta är helt sjukt och jag finner inga ord! Men när Kristen Stewart (Bella) & Taylor Lautner (Jacob) kommer till Stockholm den 21 juni så kommer dem att anordna ett fan-event på Hovet i Stockholm då! :D Är sjukt överlycklig men det finns ett problem och ni kommer nog fatta det när ni läser om all information som jag har samlat in :)

Nytt pressmeddelande från Nordisk Film:

Stort Twilight Fan Event 21 juni i Stockholm med skådespelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Måndagen den 21 juni bjuds Twilight-fans in till ett stort event på Hovet i Stockholm i närvaro av skådespelarna Kristen Stewart (Bella) och Taylor Lautner (Jacob). De båda filmstjärnorna besöker Stockholm inför biopremiären av THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, den tredje delen i The Twilight Saga. De tidigare filmerna Twilight och New Moon var båda stora publiksuccéer på bio i Sverige.

I samband med Stockholmsbesöket närvarar de på Twilight Fan Event på Hovet i Stockholm, där de kommer att medverka i en frågestund inför alla fans. På programmet står dessutom livemusik från filmerna och en första exklusiv visning av klipp från THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE.

Biljetterna till Twilight Fan Event är gratis och släpps torsdag den 3 juni klockan 08.00 på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö. Antalet platser är begränsat, max två biljetter per person. Åldersgräns 13 år.

De 150 första på Filmstaden Sergel och de 50 första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP-biljetter till parkett, närmast scenen.

I övriga landet genomförs utlottningar och tävlingar om Twilight Fan Event biljetter på Bioklubben samt tillsammans med samarbetspartners, mer information dyker upp på sf.se under respektive stad.

Twilight Fan Event är ett samarrangemang mellan Zap Events, Nordisk Film och SF Bio.

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE kommer att få världspremiär den 30 juni!

Biljetterna till TWILIGHT MOVIE NIGHT 29 juni släpps onsdag den 2 juni.




Japp, som ni ser kan man bara få tag på biljetter i Stockholm, Malmö & Göteborg och åldersgränen är 13 men jag tror jag kommer in ändå. Men som ni läste så kommer det ju också lottas ut biljetter och jag kommer vara med i lottningen, LUGNT! :D


INGEN RUBRIK

Hej bloggen!
Ingenting kul idag bara skola, vet inte vad jag ska göra sen, sjunga?
PUSS
/Julia (L)


*hyperventilerar*

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG !
som sagt hyperventilerade nyss, det har lugnat sig nu ;p
KRISTEN STEWART (BELLA SWAN) OCH TAYLOR LAUTNER (JACOB BLACK) KOMMER TILL STOCKHOLM DEN 21 JUNI!
Har seriöst damp, asså okej det är kanske inte så intressant för er som inte har en "twilighthjärna" men för mig är det typ det största som hänt mig! Okej jag skojar men lite synd bara att inte Robert Pattinson kommer också :(
Dem ska iallafall på någon presskonferens och det är bara för media men hoppas dem anordnar något för fansen!

BILDER FRÅN JULIAS STJÄRNSKOTT!

Här kommer bilder från i lördags då jag tävlade deltävlingen, Julias stjärnskott!







TÄVLANDE:









Sen har Emmie och jag tagit tusen foton till typ men pallar inte lägga up alla ;p

BILDER FRÅN I FREDAGS!

Här kommer bilderna från när vi eller rättare sagt dem badade i Växjösjön jag fick sitta på land och fota för jag fick inte bada med tån som fortfarande är jobbig :/
Men ni får se några söta flickor istället!
Läs inlägget längre ner.
OBS! EMMA ÄR BORTKLIPPT!





<3

Eclipse, pusselbilder

Här kommer bilder i pussel från Eclipse, vet inte om det är ett äkta pussel eller om det är någon slags effekt.
Men här kommer dem:


Källa: http://community.livejournal.com/twiboys/

PRAO

Hej ;D
Idag har jag och Steffi praoat igen på tennishallen ;)
Var lite roligare idag för vi hade saker att göra.
Först när vi kom så gick vi och frågade vad vi skulle göra och då skulle vi rensa lite ogräs vid banorna. Igen. Steffi och jag bara "ÅÅHH!" men vi gjorde det bara en liten stund för det var någon frukostpaus tror jag så vi gick in.
Vi satt och gjorde ingenting i typ fem min. Sen så kom Ingvar och sa att vi skulle ut och rensa ogräs igen, he vi ville inte men vi gjorde det ändå och det var typ i 20 min. för sen började det spö regna så vi gick in :D
Vi kom in och gjorde inte så mycket men skulle vi till gymmet sa en av Steffis tennistränare och han skulle träna en annan också som praoade så vi hängde på.
Men sen kom Marianne och vi skulle baka :D Det var jättekul och vi fick smaka efter också ;p
Sen har vi städat ganska mycket och tagit bort senor som det heter från tennisracken.
Marianne sa att vi kunde sluta sen typ för det fanns inget att göra.
Kram
/Julia :)

3 dagar, ett inlägg

LÖRDAGS:
I lördags så var jag i Västervik med Emmie och mamma för jag skulle tävla i Julias stjärnskott :)
Det började med att jag kom (lite sent) och fick soundchecka, sen så gick Emmie och jag runt lite på platsen där jag sjöng för man kunde göra massa roliga saker för att det var barnens dag eller nåt.
Sen var det dags att tävla då och jag sjöng och det gick ganska bra. Efter det fick man vänta för att få resultatet till om man kom till dagsfinal eller inte och då så kom lilla Mathilda och va med mig & Emmie (L)
När tävlingen började igen så skulle man först få resultatet, lite nervöst men det släppte efter första namnet det ropade upp "JULIA FALK", blev jätte chockad! Emil och en som hette Elsa gick också till dagsfinal.
Man fick vänta igen till det sista resultatet till vilken som vann då och då sjöng Eric Saade ;)
Sen blev det nervöst och jag, Emil & Elsa stod på scenen och väntade o väntade...
"VINNAREN AV DELTÄVLINGEN I JULIAS STJÄRNSKOTT ÄR..."

"...JULIA FALK!" 
JAG VANN ;D så nu den 19 juni så ska jag till Helsingborg för att tävla i semifinalen! :D

SÖNDAGS:
I söndags, igår så var det dansuppvisning och jag hade skit kul asså! jag var ju inte med i lördags för att jag var ju i Västervik då, men vi hade ju först genrep och det gick inte så bra för mig för att jag skulle ha en mikrofon i handen och dansa samtidigt eller så mycket jag kunde hade Mi (sånglärare) sagt för att jag hade ju ont i tån ju, så det var ganska jobbigt att hålla i mikrofonen samtidigt som jag dansade.
Efter genrepet så gick jag, Ida, Jessica, Jakob & Felicia till pastabaren och subway för att äta, vi hade lite damp och jag typ skämde ut alla eftersom mitt skratt är lite missbildat...
Japp sen skulle vi köpa presenter till våra lärare, Mi (sånglärare), Mikaela (danslärare) & Angelica (danslärare).
Vi kom tillbaka och då fick jag berätta för Mi att jag hade det lite krångligt på genrepet med att dansa och hålla mikrofonen samtidigt så jag fick sitta på golvet och sjunga på uppvisningarna ;p
På applåd- tacken så skulle man vara färgglad (i vårt nummer hade man gråa kläder) och jag hade inga färgglad kläder med mig så jag fick låna Jessicas SWEET-mössa, hehe ;)
Efter den sista förställningen så kom Mikaela upp och man såg verkligen att hon gråtit och det gjorde hon fortfarande och det var ju för att hon ska i längre jobba på kulturama preparandum längre :'(
Fast det var inte helt säkert. Men hon var ju jätte ledsen och jag kramade henne hårt. Felicia och jag hade typ känt henne längst av alla i gruppen så det var ju klart att jag skulle börja storgråta! Jobbigt var det nästan hela kvällen men man får väl hoppas att hon kommer tillbaka.

IDAG, MÅNDAG:
Idag har jag och Steffi praoat på tennishallen och först när vi kom så började vi jobba direkt och vi skulle först utt och rensa bort ogräs från typ tre tennisbanor och Steffi & jag höll på att då bara för att det var så himla tråkigt.
Men när vi var på andra banan så kom Carro och sa att vi kunde göra något annat, he, Steffi och jag blev överlyckliga...
Vi fick rast typ en timme och åt mat och gjorde lite annat.
Vi fick inte göra så mycket mer idag men vi fick en läsk, glass & kaka ;p
Imorgon så berättade Marianne att vi skulle baka och något mer som jag inte kommer ihåg. Så det blir kul ;D

Ni kanske inte orkade läsa allt men skrev det bara för att det kanske var någon som ville det ;)

Puss
/Julia

P.S BILDER KOMMER FRÅN I LÖRDAGS!, SNART!

Ny Eclipse poster på Bella

Här kommer ännu en poster och den är på Bella! Och nu är det bara 39 dagar till premiären! OMG!

BADDAGS!

Hej bloggen!
Idag har jag haft en jätte rolig och mysig dag (L)
Det började med skolan och det var faktiskt kul, men mest för att träffa kompisarna för att varit borta så länge :)
Sen efter skolan så skulle jag hem och bara hämta kameran sen så skulle några från D och B åka till Växjösjön och bada med jag fick inte bara för mig tå :( Men de andra badade, okej förutom Mea och Thea.
Det kommer snart bilder och videoklipp från det också!
Sen idag är det bara att ladda till imorgon då jag ska till Västervik och sjunga i tävlingen Julias stjärnskott, ha lite komiskt att det är Julia stjärnskott och jag heter Julia men det är bara för att tävlingen är i sammarbete med tidningsredaktionen Julia.
Emmie och mamma är de som följer med och vi kommer ha det jätte mysigt :)
Som sagt snart kommer det bilder och videoklipp från dagen ;)
Kramar från Julia (L)

Skolan, here i come!

HEJ BLOGGEN!
Idag har jag varit hemma igen, men imorgon kommer jag till skolan igen :D
Har varit ganska tråkigt hemma för p.g.a tån så har inte kunnat göra så mycket typ bara legat ner :/
Så det är faktiskt roligare att vara i skolan än detta.
Så om jag berättar vad jag gjort idag så somnar ni tror jag.
Eh, sen då på lördag ska jag tävla i Julias stjärnskott, Emmie kommer också följa med och vi kommer ha det bäst!(L)
Idag kommer jag nog ändå försöka gå ut lite senare, sen finns det inte så mycket mer att göra...
Men ha det så bra!
/Juliaa

Nya posters från Eclipse!

Nya posters från Eclipse, Volturi & Riley:


Ute











Ny Eclipse poster

Här kommer den nya Eclipse-postern, visar också den första.

FÖRSTA

NYA

NYTT KLIPP FRÅN ECLIPSE!

En liten smygtitt från pratstunden med Rosalie & Bella ;D


tiden är slut!

Nu går det inte att anmäla sig till fototävlingen mer men snart så kommer ni som inte är med istället få rösta på era favoriter! ;D

KLIPP FRÅN ECLIPSE!

Här kommer 3 st. klipp från Eclipse!




Första soundtracket till Eclipse!

FÖRSTA SOUNDTRACKET TILL ECLIPSE!
Perfekt låt till filmen! ♥
Lyssna och njut ;D


Många ändringar

Som ni nu ser på bloggen har jag ändrat ganska mycket och då har jag fått hjälp av en hemsida som heter designadinblogg.se, ni bloggare som behöver hjälp med designen kolla sidan genom att trycka här .
LYCKA TILL!

ont

Hej bloggen!
Idag var jag i skolan typ bara en timme för sen skulle jag till doktorn och ta bort min tånagel...
Japp så sen kunde jag inte gå till skolan mer idag och det blir nog ingen skola imorgon heller för har jätte ont nu när bedövingen har släppt!
Kommer heller inte kunna ha off-ice på jätte länge för jag får typ inte ha några skor som klämmer åt :S
Roligt va? ;D
Ska nog hyra någon film för nu när jag knappt kan stå upp så blir mamma och alla andra värsta slavar åt mig MOAHAHA!
Kramar
/Julia (L)

DAGENS LÅT!

DAGENS LÅT: Hey, soul sister med gruppen Train

Dagen + lite bilder

HEJ BLOGGEN !
Idag var det skola igen för det var studiedag i torsdag och fredags förra veckan och sen helg då så det var fyra dagar sen man var i skolan så tillbaka nu då, var lite segt för har lagt mig ganska sent om kvällerna så var ganska trött :/
Sen så nu hjälper jag en kompis med hennes header och sen så måste jag öva på sången till Västervik som jag ska sjunga nu kommande helg.
Sen imorgon ska jag till doktorn så kommer nog inte vara i skolan på hela dan :D
Nu kommer lite bilder:



Videos från...

Om ni scrollar ner lite så ser ni inlägget då jag, Emma, Emelie, Zoe, Steffi & Hilde sovde över så sa jag ju att det kanske kommer komma videos när dem förvånar mig och när vi sprutar chokladsås i Steffis ansikte och här kommer dem:


Dem förvånar mig

Vi sprutar kolasås i Steffis ansikte

Eclipse trailer 2

The Twilight Saga Eclipse trailer 2:


Eclipse trailer

The Twilight Saga Eclipse trailer:

FOTOTÄVLING, TEMA: KÄRLEK

Fototävling, tema: kärlek!
Information:
Bilden du vill tävla med skickar du till mig via msn, sen lägger jag upp den på bloggen gemensamt med alla andras bilder.
Röstning:
Du måste inte ha en blogg själv för att rösta men det är absolut förbjudet att fuska som att t.ex. skriva sitt namn och rösta då men sen så skriver man ett annat namn och röstar igen.
Du kan max rösta 3 gånger per person. Jag kommer också bedöma bilden med poäng.
Övriga regler:
Du måste ha fotat bilden själv förstås!
Och du får redigera den.

Sen är det också bra om du säger till mig om hur mycket information du vill jag ska ge ut om dig för du kanske t.ex. inte vill att jag nämner ditt efternamn? Inte vet jag bara ett exempel.

Anmälnings datumet går ut den 18/5

LYCKA TILL!

Tråkig dag...

Hej alla bloggläsare !
Idag åkte farmor & farfar hem och jag, Jonna och Joar tittade klart på new moon ^^
Väldigt tråkig dag i dag, vet inte vad jag ska göra, ska väl öva lite på this is my life till tävlingen i Västervik nästa vecka och sen lite senare idag kanske det blir Felicia men inget bestämt ännu. Men man får väl hoppas.
Sen blir det nog en fototävling ocså men temat kärlek och kommer snart lägga upp regler och annan information för det.

Ha en roligare dag än vad jag har idag ^^
/Juliaa 



NEW MOON

Hej bloggen !
Dagen började med att vakna och läsa lite sen så gjorde jag i ording mig och sen skulle jag, farmor & farfar, mamma & pappa och Joar åka till Kosta outlet och shoppa, fast det blev ganska segt för jag hittade ingenting och min stygga lillebror sprang iväg hela tiden så man fick gå runt och leta :(
Efter Kosta så skulle vi gå till en bar, glasbar där nästan allt var gjort av glas också skulle vi ta något att dricka. Jag drack någon äcklig bär-drink så mådde typ as illa efter :S
Ja, och nu så ska jag och Joar titta på film (BILDEN VISAR VILKEN)

Han en mysig kväll !<3
/Julia :)


Kort inlägg

Hej bloggen !
Blir ett litet snabbt inlägg nu för snart kommer faster och då måste jag dra och sen ikväll kommer min små kusiner (L)
Så det är väl typ det jag ska göra idag .
Ha det gött !
/Julia


BÄSTA DAG/NATT !

Hej bloggen !
Har haft hur kul som helst (L)
Det var såhär att jag, Steffi, Hilde, Zoe, Mea, Hilma, Emelie, Thea & Emma ville göra något kul tillsammans så igår så sa Steffi att vi ska göra något jätte kul tillsammans och alla bara ÅMEN SÄG! för Steffi berättade inte vad det var vi skulle göra hon berättade det bara för Mea för hon kunde inte vara med :( Men vi skulle iallafall sova över så mycket visste vi, men sen vi maten så sitter jag Hilma, Hilde & Steffi och Steffi typ gick iväg och pratade med Emma, Zoe, Emelia & Mea så att efter maten så hade Steffi inte sagt än men då började jag tro att hon hade berättat vad vi skulle göra till alla utom mig så jag typ var arg fast på låtsas så ;) Så jag bara "Jag vet att ni vet, vad vi ska göra!" men även så trodde jag att dem inte visst ;p 
Aaa men sen när vi slutade så sa alla att dem längre inte kunde göra detta så att det tillsut bara blev jag & Steffi som kunde va s hon sa att hon och jag kunde gå och hyra film och köpa chips och sånt så jag åkte till Steffi då och så gick vi då och hon hade också sagt att hon skulle hämta ett slags militär kort på hennes pappas jobb för han är militär och sen så hade han bytt jobblokal som låg i stan , så vi gick då en omväg typ och sen så stannade vi framför två lägenheter och Steffi bara "Jag har glömt bort av vilken de här husen pappa jobbar i" och jag tyckte det var lite konstigt att militärer jobbar i lägenheter :S men sen sa Steffi att vi kunde fråga de som jobbar på pizzerian (som låg brevid då) om dem visste så vi gick in och jag tyckte det var lite pinsamt att fråga dem som jobbar där aa men sen när vi gick i så såg jag några skumma människor med mössor och tidningar framför sig så man inte såg ansiktet :S Jag frågade Steffi om hon inte skulle fråga de som jobbade på pizzerian nu. Men då så bara la tjejerna som de var bort tidningarna och bara "Hej Julia, vad vill du ha för pizza?" och jag bara VAAAAAAAA??!!!!! så de som satt där var Emelie, Emma, Hilde & Zoe så dem hade alltså ljugit för mig om att dom inte kunde och överraskat mig ! ;o<333333
Sen åt vi pizza och jag var helt chockade och vi har det på film så jag kanske kommer lägga upp videon :D Men asså jag höll seriöst på att börja skrika så chokad jag var , men jag var jätte glad om sen så sovde vi över hos Emelie, vi kollade på film och pratade .
Sen sov vi värsta mysigt för alla sov ju i samma rum och rummet var ju ändå ganska litet. Så jag, Emelie, Steffi, Emma sov på två madrasser och jag typ låg på Steffis ben och det var hur mysigt som helst! Aa men sen typ snackade vi jättelänge och det var jätte mysigt och sen så somnade Steffi och vi hade sagt att det som somnade först skulle man få busa med så vi hämtade kola sås och så filmade vi och Hilde började kleta kola sås i ansiktet på henne och kletade av sig jätte mycket i håret så det blev värsta stelt :D asså vi skrattade sjukt mycket och det har vi också på film då och kanske kommer ladda upp det med <3
Sen så pratade vi lite till och sen så var det dags att sova och klockan var typ tre ;)
Asså det är verkligen ett minne för livet !
ÄLSKAR ER ! (L)
Sen nu är farmor och farfar här så måste dra nu
Pusshej
/Julia :*

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Kl. är snart 8 och vid halv 9 börjar skolan så tänkte bara blogga lite om vad jag ska göra idag :D
Först är det skolan ju och nu på morgonen så ska vi ha starka verb prov i engelska :/ vet inte om det kommer gå så bra, aja sen så orkar jag inte berätta på alla ämnen men efter skolan så kommer jag väl vara med Felicia? För sen är det musikal :)
OCH IMORGON ÄR DET INGEN SKOLA :D:D:D:D!
Och på fredag kommer kusiner, faster, farbror & farmor & farfar <3
Nu måste jag till skolan!
Ha en bra dag!
/Julia ;)

The Twilight Saga Eclipse

Lite nya bilder från The Twilight Saga Eclipse !





LÄNGTAR IHJÄL MIG TILL PREMIÄREN ! (L)

GRATIS SPOTIFY PREMIUM!


Ett mycket roligt erbjudande att man nu kan få Spotify Premium gratis! Det ända du behöver göra är att värva 6 vänner och genomföra en gratis undersökning och sen så har du Spotify Premium!

Det är får du och slipper du när du har Spotify Premium:
1. Du slipper reklamen!
2. Du kan lyssna på din spellistor offline.
3. Ljudkvaliten blir mycket bättre (upp till 320kbps).
4. Du kan använda det på din iPhone

Klicka på här för att bli medlem!

CYKELDAG

HEJ! (L)
Idag så hade vi cykeldag i skolan, helt okej, sen efter skolan så gick jag hem til Hilde och vi gjorde lite läxa men sen var jag tvungen att dra hem och nu känner jag mig värsta trött och dålig :( Aja vi få väl se om jag blir sjuk eller inte :/
Sen på torsdag & fredag så är vi ju lediga så imorgon är det sista skoldagen innan helgen :D

OUTFIT IDAG:

Svart/vit tröja , JC
Shorts , HM
Gråa tights , JC

Fototävling?

Vet inte riktigt om jag orkar ha en fototävling för jag är osäker på om hur många som kommer att anmäla sig, vad tycker ni ?;)


TC AID

Hej bloggen !
Idag så började det med att jag vakande sent för jag var så trött, hade typ gått och lagt mig halv ett igår och sen somnat typ vid två ;p
Sen så gjorde jag i ordning mig och gick sedan till skolan, det var lite segt idag eftersom jag var ganska trött och när vi egentligen skulle ha elevns val så gick vi igenom massa regler för "cykeldagen" imorgon, segt fast jag lyssnade även inte så mycket :p
Sen efter skolan så gick jag till Felicia och vi gjorde lite läxa men jag pallade inte göra hela så att vi slutade och gick sedan upp till mig för att vara med mina kaniner :D<3
Efter det så skulle jag iväg för att lyssna på Jonna (och några andra) på TC AID där dem sjunger för barn i Viktoriaskolan som ligger i Kenya (L) Jättefint var det :)
Sen kom jag hem och gjorde klart resten av läxan och duschade och nu sitter jag här;)
Och på onsdag har vi starka verb prov i engelska så måste man väl plugga till det också och sen ska vi ha ett prov i SO:n om Svergies landskap och vissa åar/älvar & sjöar, som finn i Svergie så också så småningom.
Så, ska läsa lite nu !
Kram !
/Julia (L)


Fototävling på gång !

Det börjar luta åt temat Kärek i fototävling och snart kommer det lite regler och lite annat om tävlingen!

Barnhemmet

Hej bloggen!
Dagen började med att jag vaknade och låg och läste lite, sen gick jag upp (ganska sent) och åt frukost & sen orkade jag inte göra i ording mig men vid typ halv 12 ringde Ida och frågade om jag ville komma till Filippa och då gjorde jag i ording mig ;)
Sen lite senare kom Emma och då satt vi och skickade lite teman och så :)
Sen skulle Filippa och äta på en resturang så jag, Ida & Emma gick till GVG och hyrde en film. Barnhemmet!
Vi kollade på den och skrek typ as högt tre gånger ! Den var värsta bra ;o ! R E K O M M E N D E R A S !
Sen så kunde inte vi va mer för jag och Felicia skulle titta på en teater :D Jessica var med i den, Pippi Långstrump var det ;)




Hah , fina bilder va ?
PUSS :*
/Julia


BÄST DAG !

HEJ bloggen !, idag har ju varit med Ida, Emma & Filippa och vi har haft det jätte mysigt tagit lite kort sådära och skrattat ;D vi ska va imorgon igen :D
Sen ska jag nog titta på en teater också som Jessica är med i, Pippi :D Vet inte om Felicia kunde gå men om inte hon kunde det skulle typ Ida följa med <3
Sen nu har jag precis duschat och skulle bara göra ett snabbt inlägg :)
Hare gött !
/Julia :*


FOTOTÄVLING

Ska kanske ha en fototävling och isåfall behöver jag lite hjälp om vad jag ska ha för tema alltså får ni rösta om vad ni tycker jag ska ha för tema, nedan så får du lite tips vad du kan rösta på eller är det bara att tycka ! ;D


ÄR MED BÄSTA !

Hejj är med Emma, Filippa & Ida (L)<33 här kommer lite bilder och en video.



FURU!

Hej alla läsare <3 Igår var det furu & jag gick med Emma, Felica, Paulina, Mea, Zoe & Emelie innan furu hade vi väldigt mycket damp och vi åt på en pizzeria det var jätte mysigt ! På furu var det ju lite segt först och så men sen satt jag typ bara med Ida, Emma och lite Filippa och det var ganska mysigt ändå <33
Sen idag så tror jag att jag ska var med Filippa, Emma & Ida idag :D
Här kommer lite bilder innan furu !


PUSS PÅ ALLA !
/Julia :*


KORT INLÄGG

Hej hej , blir ett kort inlägg nu men vill bara säga att det kommer bli världens bästa furu! vilka kommer?
Puss & Godnatt <3

:'( & Stockholm

hej bloggen! Idag har det varit lite sorgligt i skolan, eller iallafall i slutet för att en i klassen ska flytta .'( Catalina, hon ska flytta till Spaninen igen :(<3 kommer sakna henne otroligt mycket...

Ah, sen var det musikal idag och på sången skulle man sjunga en låt för hela gruppen och jag sjöng "This is my life" (Anna Bergendahl), sen kunde jag inte vara med på dansen för att min dumma tå gör ont och är jobbig, sen haltar man ju också och då bli foten jätte konstig så när men går, går man inte på hela foten utan på sidan typ :/
Japp, var med på en roligt "dockdans" som inte var så jätte jobbigt. 

Idag är det ju pappas födelsedag också så mormor & morfar är här :D<3
Vi ska snart äta tårta !:D

Dagens låttips: Soul sister som gruppen Train sjunger :) LÅTEN ÅGER OCH MAN KAN LYSSNA PÅ DEN HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST !

Här kommer också lite bilder från Stockholm !






















Har tusen mer från Stockholm men orkar inte ladda upp mer xD
Puss
/Julia <3


Simhallen ;D

Hej bloggen! ♥ Idag var det skola ch på rasten hade jag värsta överskottsenergien (staving) så ingen hörde vad jag sa för jag bara hoppade runt och pratade jätte snabbt, hade lite damp ;P
Sen efter maten så skulle vi till simhallen och ha livrädding, men jag fick inte vara med för doktorn :( väldigt tråkigt, men jag fick följa med in, med kläderna på xD efter då så trodde Emelie att jag hade trillat i för jag var hur blöt som helst ! Alla typ skvätte på mig ! Ha, så när vi skulle cykal hem frös jag jätte mycket och det haglade det och regnade :/ Japp men kul vare ;P
På fredag så kommer det ju bli bäst asså ! Det är sista furu och jag ska gå med Steffi, Paulina, Emma, Felicia, Emelie, Zoe & Mea :D vi ska typ äta på pizzeria först och det kommer bli bäst!
Ha det Gött !
/Julia


Pencillin...

Heeej :D Idag var det först skola och ja det var som vanligt, sen så efter skolan skulle jag till doktorn som skulle kolla på min tå för jag har någon inflammation så jag har fått medicin, pencillin, ska ta tre st. om dagen. Om det inte hjälper så kommer dom ta bort hela min tånagel ! Japp och efter man tagit medicinen så käns det som man har tagit svininfluensprutan :/ jobbigt värre ! Så idag kunde jag inte gå på of ice-sen i strandbjörket och träffa Ida, Bella & Rebecca :(
Ha det så bra !
/Julia <3


KORT INLÄGG .

Tjoo<3, blir ett snabbt inlägg för ska ut och hoppa med broder, han hade kalas idag och det var på mammas jobb :) det var faktiskt mysigt, vi badade och fikade och lite så, Joar fick en jätterolig forboll som var jätte stor;p
Ha det så bra !
/Julia ;)

INGEN RUBRIK

Hej <3Kom inte på någon bra rubrik så det blev ingen idag.
Kom typ nyss hem från Felicia vi har sovit över <3 vi hade det jätte mysigt. Sen hade våra lillebröder sovit över också så vi skulle ligga i Felicias vardagsrum allihopa, så vi hade tre madrasser som alla sov på ;)
Igår kollade vi på en jätte bra film som hette "Nanny Diares" nån som såg den?
När jag vaknade var typ klockan halv 9 och Dno var också vaken men han satt och spelade på Joars nintendo, jag hade inget att göra så jag tog lite kort på Felicia när hon sov xD
Här en bild xD
Sen när Felicia vakande så tog vi ett kort på Joar


Sen idag ska Joar ha sitt VÄLDIGT försenade kalas han fyllde år i augusti förra året xD Så jag och Felicia ska hjälpa till lite, han ska ha det på mammas jobb och där har hon en pool så vi ska bada i :D

Puss
/Julia :)

1 Maj :)

HEEEJ :D Hann inte blogga igår när Linn gått hem. Men Linn kom ju typ halv 7 och då typ tog jag lite kort med hennes systemkamera och så satt vi vid datorn ;), sen så skulle vi äta och efter kollade vi lite på talang innan vi gick ner i sjön för att kolla på majbrasan och raketerna :) det var jätte fint och mysigt <3
sen gick vi hem till ett ställe där hennes mamma och pappa var och där var det någon fest och Linn och jag hade först inget och göra men sen så typ gjorde vi sten sax påse och den som förlorade fick slå allt vad den hade på handen så jag blev typ helt röd och knottrig på min hand xD sen spelade vi lite guitarhero och sen gick vi hem till mig igen och där så pratade vi och tog lite kort med Cilla (Jonnas kompis), Jonna, jag, Linn & Joar <3
Sen när Linn gick hem och jag skulle sova för klockan var typ 1 så hade jag as ont i min tå som jag typ har någon inflamation i :S
Och idag är det 1 maj och jag och Felicia ska ner och kolla på 1 maj loppet men vi ska inte springa :)<3
Sen efter det antar jag att Felicia och jag ska göra något :D



Snart kommer det lite bilder från när det var final i next star i Stockholm också, här har vi en ! :)
Kram
Julia :)

RSS 2.0